Normal view MARC view ISBD view

A complete course in canning and related processes : book I-basic information on canning

Contributor(s): Lopez, Anthony [rev. téc.].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Baltimore, MD. : Canning Trade, c1987Edition: 12th. ed.Description: xi, 375 p. : il., fotos, gráfs., tablas ; 24 cm.ISBN: 093002706X (Obra completa); 0930027078.Subject(s): ALMACENAMIENTO DE ALIMENTOS | ESTERILIZACION[LIMPIEZA] | ELIMINACION DE RESIDUOS | CONTROL DE OLORES | SANEAMIENTO | LEGISLACION ALIMENTARIA | MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS | CONTROL DE CALIDAD | EQUIPOS | LOCALIZACION | FABRICAS DE PRODUCTOS ALIMENTICIOS | INDUSTRIAS CONSERVERAS | PROCESAMIENTO DE ALIMENTOS | ALIMENTOS ENLATADOS | ENVASADO DE ALIMENTOSOther classification: C73759
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Call number Status Date due Barcode
Libros de Estante de Entrada Libros de Estante de Entrada Biblioteca Central
Biblioteca Central
664.8.036.5, C73759 (Browse shelf) Available 36118

Glosario de términos p.330-353

Indice de temas

tw fb ig youtube

Gestión y mantenimiento Lic. Marcos Benincasa