Food preservation techniques /
Contributor(s): Bøgh-Sørensen, Leif [ed.] | Zeuthen, Peter [ed.].
Material type: BookSeries: Woodhead publishing in food science and technology.Publisher: Boca Raton : CRC, c2003Description: xvii, 581 p. : il. ; 24 cm.ISBN: 185573530X Woodhead; 0849317576 CRC.Subject(s): EFECTOS DE LAS ALTAS PRESIONES | RADIACION ULTRAVIOLETA | ANTIOXIDANTES | PH | ULTRASONIDOS | CONGELACION | CALENTAMIENTO | MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS | PROCESAMIENTO DE ALIMENTOS | CONSERVACION DE ALIMENTOS | SIMULACION POR COMPUTADORAOther classification: Z62Item type | Current location | Home library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Libros de Estante de Entrada | Biblioteca Sede Ingeniería Quimica | Biblioteca Sede Ingeniería Quimica | 664.8/.9, Z62 (Browse shelf) | Available | 31960 |
Browsing Biblioteca Sede Ingeniería Quimica Shelves Close shelf browser
No cover image available | ||||||||
664.8.037, K351 Managing frozen foods / | 664.8/.9, K171 Physical principles of food preservation / | 664.8/.9, K482 The stability and shelf-life of food / | 664.8/.9, Z62 Food preservation techniques / | 66:546, C1678 Química general | 66:547.92, P96417 Producción de vitamina D2 a partir de hongos macromicetos : | 66:547.92, P96417 Producción de vitamina D2 a partir de hongos macromicetos : |
Incluye referencias bibliográficas e índice analítico