Normal view MARC view ISBD view

Food processing technology : principles and practice / P. Fellows

Contributor(s): Fellows, Peter, 1953- [ed.].
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Woodhead publishing in food science and technology.Publisher: Boca Raton : CRC, c2000Edition: 2nd. ed.Description: xxxi, 575 p. : gráf. ; 24 cm.ISBN: 0849308879 CRC; 1855735334 Woodhead.Subject(s): INDUSTRIA ALIMENTARIA | CONTROL DE PROCESOS | ENVASADO | EMBALAJE | ALMACENAMIENTO DE ALIMENTOS | ENFRIAMIENTO | DESTILACION | SECADO | ESTERILIZACION[LIMPIEZA] | EVAPORACION | IRRADIACION | CONGELACION | DESHIDRATACION | CONCENTRACION[PROCESO] | CALENTAMIENTO | PROCESAMIENTO DE ALIMENTOSOther classification: F322
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Call number Status Date due Barcode
Libros de Estante de Entrada Libros de Estante de Entrada Biblioteca Sede Ingeniería Quimica
Biblioteca Sede Ingeniería Quimica
663/664, F322 (Browse shelf) Available 31988

Símbolos

Indice alfabético

tw fb ig youtube

Gestión y mantenimiento Lic. Marcos Benincasa