Food process modelling /
Contributor(s): Nicolaï, B. M [ed.] | Hertog, M. L. A. T. M [ed.] | Tijskens, L. M. M [ed.].
Material type: BookSeries: Woodhead publishing in food science and technology.Publisher: Cambridge : Woodhead, c2001Description: xvi, 496 p. : il., gráfs., tablas ; 24 cm.ISBN: 0849312248 CRC; 1855735652 Woodhead.Subject(s): CANALES DE DISTRIBUCION | ALMACENAMIENTO DE ALIMENTOS | MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS | CONTROL DE CALIDAD | PRODUCCION AGRICOLA | PROCESAMIENTO DE ALIMENTOS | APLICACIONES | MODELOS MATEMATICOS | PROCESOS INDUSTRIALES | INDUSTRIA ALIMENTARIAOther classification: T568Item type | Current location | Home library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Libros de Estante de Entrada | Biblioteca Sede Ingeniería Quimica | Biblioteca Sede Ingeniería Quimica | 664:66.011, T568 (Browse shelf) | Available | 31999 |
Browsing Biblioteca Sede Ingeniería Quimica Shelves Close shelf browser
664:614, F2198 Safe handling of foods / | 664.614, R6431 The food safety information handbook / | 664:66.011, M356 Food process design / | 664:66.011, T568 Food process modelling / | 664.8.037, J55 Freezing effects on food quality / | 664.8.037, K351 Managing frozen foods / | 664.8/.9, K171 Physical principles of food preservation / |
Contiene apéndice con notaciones
Incluye referencias al final de cada capítulo
Índice alfabético