A complete course in canning and related processes : book II packaging; aseptic processing; ingredients
Contributor(s): Lopez, Anthony [rev. téc.].
Material type: BookPublisher: Baltimore, MD. : Canning Trade, c1987Edition: 12th. ed.Description: ix, 372 p. : il., fotos, gráfs., tablas ; 24 cm.ISBN: 093002706X (Obra completa); 0930027086.Subject(s): RECIPIENTES DE PLASTICO | CALIDAD DEL AGUA | ADITIVOS ALIMENTARIOS | ESTERILIZACION[LIMPIEZA] | EMBALAJE | INDUSTRIAS CONSERVERAS | PROCESAMIENTO DE ALIMENTOS | ALIMENTOS ENLATADOS | ENVASADO DE ALIMENTOSOther classification: C73759Item type | Current location | Home library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Libros de Estante de Entrada | Biblioteca Central | Biblioteca Central | 664.8.036.5, C73759 (Browse shelf) | Available | 36119 |
Browsing Biblioteca Central Shelves Close shelf browser
664.8, W676 Frutas y hortalizas mínimamente procesadas y refrigeradas / | 664.8.035, A235 Aditivos y auxiliares de fabricación en las industrias agroalimentarias / | 664.8.036.5, C73759 A complete course in canning and related processes : | 664.8.036.5, C73759 A complete course in canning and related processes : | 664.8.036.5, C73759 A complete course in canning and related processes : | 664.8.037, I59 Alimentos congelados : | 664.8.037, P7122 El empleo del frío en la industria de la alimentación / |
Glosario de términos p.329-352
Indice de temas