Normal view MARC view ISBD view

Managing frozen foods / Edited by Christopher J. Kennedy

Contributor(s): Kennedy, Christopher John, 1960- [ed.].
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Woodhead publishing food science and technology.Publisher: Cambridge : Woodhead, c2000Description: xvi, 286 p. : il., fotos, gráfs., tablas ; 24 cm.ISBN: 1855734125 Woodhead.Subject(s): ENVASADO DE ALIMENTOS | PROCESAMIENTO DE ALIMENTOS | ALIMENTOS CONGELADOS | INDUSTRIA ALIMENTARIAOther classification: K351
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Call number Status Date due Barcode
Libros de Estante de Entrada Libros de Estante de Entrada Biblioteca Sede Ingeniería Quimica
Biblioteca Sede Ingeniería Quimica
664.8.037, K351 (Browse shelf) Available 32004

Incluye referencias bibliográficas al final de cada capítulo

Contiene lista de acrónimos

Índice alfabético

tw fb ig youtube

Gestión y mantenimiento Lic. Marcos Benincasa